6m-cy "do żyły"a teraz Rifampicina

Czyli o tym, jak przebiega nasze leczenie Tutaj możecie spisywać swoje historie

Re: 6m-cy "do żyły"a teraz Rifampicina

Postprzez MAŁGOŚKA » Sob Sty 08, 2011 12:13 am

witam wszystkich.od ostatniego pobytu w szpitalu unikam go jak ognia.tak wygladalo to na zawał ale wydaje mi sie ze to nerwoból ale nie raz przecież byłam zdenerwowana ale nigdy takigo czegoś nie przezyłam teraz zaleciłam sobie prochy na uspokojenie bo nie chce tego jeszcze raz przezyc jest ok tylko dlaczego moja doktor sie nie odezwała.ines ty juz niedługo jedziesz ciesze się pozdrawiam
MAŁGOŚKA

Postprzez ines108 » Sob Sty 08, 2011 12:19 am

Kochana jak ja sie martwiłam!
A nerwobóle to nie od denerwowania się tylko od borelki - ukad nerwowy jest "podrażniany" przez toksyny z bakterii.
Uff - cieszę się że nic złego sie nie stało tylko sie nacierpiałaś bidulko.
Awatar użytkownika
ines108

Postprzez MAŁGOŚKA » Sob Sty 08, 2011 12:22 am

przepraszam lekarka odpisała mi ze to mógłyc herx {mieszane mam uczucia w tej chwili}pa
MAŁGOŚKA

Postprzez ines108 » Sob Sty 08, 2011 11:41 am

No właśnie na tym polega reakcja herxheimera - bakterie zdychaja i uwalniają się toksyny - to znak że lekarstwa działają i bakterie zdychaja
Awatar użytkownika
ines108

Postprzez MAŁGOŚKA » Pią Sty 28, 2011 6:57 pm

WITAM wszystkich goraco.widzę że jest duzo nowych osób.dawno mnie tu nie bylo.troche chorowałam przeziębienie.ale już jest ok kaszel mi został,ale to nic do waszych problemów.przyznaję sie że coraz cęściej lamie dietę ale nic mi nie dolega czuję sie dobrze.ines kochana ty byłas w katowicach czy czujesz się lepiej pozdrawiam wszystkich
MAŁGOŚKA

Poprzednia

Wróć do Co u nas?

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości