IgG=10,18 U/ml; IgM=403,7 U/ml

Czyli o tym, jak przebiega nasze leczenie Tutaj możecie spisywać swoje historie

IgG=10,18 U/ml; IgM=403,7 U/ml

Postprzez Zdz » Nie Lis 13, 2011 12:06 pm

Od kilku lat lekarze leczą mnie na bóle mięśni stawów, bóle rąk itd. Miałem dawane blokady, miałem rezonans, leżałem w szpitalu. Miałem mieć nawet robiony zabieg na kręgosłup bo być może mam jakiś ucisk. Chodziłem na rehabilitację itd. W ostatnich tygodniach miałem już problemy aby podnieść ręce do góry. Nie było mowy abym sam rozebrał sweter lub też zdjął kurtkę. Jeśli chodzi o spanie to masakra- tak wszystkie kości, stawy i mięśnie mnie bolą :( Szczególnie ręce!
W końcu sam od siebie zrobiłem prywatne badanie w kierunku boreliozy i otrzymałem taki wynik:
Boleria IgG w surowicy krwi 10,18 U/ml
Borelia IgM w surowicy krwi 403,7 U/ml
Poszedłem z tym do lekarza rodzinnego i dał mi skierowanie do poradni specjalistycznej. Kompletnie nie chciał ustosunkować się do uzyskanego wyniku
W moim regionie na płn Wielkopolski najwcześniejszy termin na wizytę u lekarza to końcówka marca przyszłego roku. Będę jeszcze szukał kontaktu z prywatnym lekarzem
Jakie badania mogę jeszcze zrobić międzyczasie?
Lub też co mogą oznaczać moje wyniki?
Zdz

Re: IgG=10,18 U/ml; IgM=403,7 U/ml

Postprzez Prezes Fundacji » Nie Lis 13, 2011 9:14 pm

Na razie przestudiuj dokładnie Odkleszczowe ABC...
Fundacja BARTEK na Rzecz Osób z Boreliozą i Innymi Chorobami Odkleszczowymi: http://www.fundacja-bartek.pl
Prezes Fundacji

Wróć do Co u nas?

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości