nie wiem co mam robic:((((

Wszystko o pigułkach które łykamy

nie wiem co mam robic:((((

Postprzez ela » Śro Gru 01, 2010 3:39 pm

witam Was.

Nie wiem co mam robic...Zaczelam prztyjmowac antybiotyki...od 2 dnia, strasznie zle sie czulam, lekarz zmniejszyl mi dawke lekow..potem znowu zwiekszyl...dostalam wysokiej goraczki ok 40 st..wiec znowu obnizyl..nie wiec co dalej...Bardzo martwi mnie , ze tak reaguje...Teraz mam stan podgoraczkowy..
Ktos na forum przestraszyl mnie sepsa:(((bardzio sie boje...
ela

Re: nie wiem co mam robic:((((

Postprzez ines108 » Śro Gru 01, 2010 3:50 pm

Sepsa od antybiotyków ???
Przecierz w reakcji herxheimera występuje gorączka nawet do 40 stopni, w skrajnych przypadkach herx przypomina objawami wstrząs . Lekarz obniża ci dawki aby pomóc organizmowi pozbyć się toksyn jak jest lepiej to je podwyższa aby lepiej penetrować organizm antybiotykiem który niszczy boreliozę jak bakteria zdycha wydziela toksyny i znów jest gorzej i lekarz obniża ci dawki...
No paskudna ta nasza choroba
Sepsa to ogólnoustrojowe zakażenie organizmu np. bakteriami, jak niby miały by to powodować antybiotyki które de facto są wykożystywane w jej leczeniu?
Awatar użytkownika
ines108

Postprzez ela » Śro Gru 01, 2010 3:54 pm

dziekuje za odpowiedz, troche sie uspokoilam. Lekarz tez zastanawia sie nad inna choroba, ...
ela

Postprzez Prezes Fundacji » Śro Gru 01, 2010 11:24 pm

A nie bierzesz czasami baktrimu??
Fundacja BARTEK na Rzecz Osób z Boreliozą i Innymi Chorobami Odkleszczowymi: http://www.fundacja-bartek.pl
Prezes Fundacji

Wróć do Leki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości