pozdrówka, A
ines108 napisał(a):pulsujące szumy w uchu mam od jakiegoś czasu prawie non stop - można furii od nich dostać ! Myślę że u mnie są to skutki uboczne abx-ów i mam nadzieje że to minie. Ale skoro piszecie że też tak macie - to może to od borelki albo herx ?
ibipatria napisał(a):pisząc plamy oczne miałam na myśli czarne plamy na gałce, patrząc na "świat" a w szczególności na białe rzeczy widziałam czarne plamy, jak przesuwałąm wzrok podążały za nim, byłam u kilku okulistów i żaden nic mi na to nie poradził, nic nie wspominałam o boreliozie..... nie wiedzą co to jest!! robiłam badania, dno oka itp nic nie wykazało.....chyba muszę z tym żyć...bo plamy nie zniknęły( natomiast szumy w uszach ucichły i już nie słyszę niewidzialnej karetki pogotowia
)) u mnie pulsował dzwięk, badź był taki odgłos jak w telewizorze skończy się program w nocy.....ttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............. co za cholerstwo!!!!!
ibipatria napisał(a):ttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............. co za cholerstwo!!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: aaggaa77 oraz 0 gości