NOWOCZESNE METODY LECZENIA BORELIOZY

NOWOCZESNE METODY LECZENIA BORELIOZY

Postprzez robak » Pią Gru 03, 2010 12:15 am

Witam wszystkich. Chciałabym podzielić się ze wszystkimi swoimi doświadczeniami odnośnie leczenia i WYLECZENIA boreliozy. Jestem żywym przykładem bezskutecznego leczenia metodami tradycyjnymi. Od lat cierpiałam na dolegliwości stawowe. Biegałam od specjalisty do specjalisty, co wiązało się z konsekwencją przyjmowania ogromu leków,(w trakcie leczenia reklamówki leków min.silnych antybiotyków) po których nabawiłam się KOLEJNEJ dolegliwości związanej z przewodem pokarmowym, min.wzdęcia zaparcia itp. i zostawiłam mnóstwo pieniędzy w aptekach. W związku z tak silnymi bólami stawów cierpiałam na bezsenność. Pewnego dnia w poczekalni u stomatologa poznałam kobietę z którą podzieliłam się moimi bolączkami. Nawiązała się rozmowa, ta miła pani oznajmiła mi, że przed rokiem bezskutecznie była leczona na to samo schorzenie co ja. Od swojej znajomej dostała namiary na gabinet, w którym leczono przyczynę powstawania dolegliwości metodą ozonową i prądami na niemieckich urządzeniach. Ona była osoba szczęśliwą, wygraną, zapomniała czym był ból stawów i czym jest borelioza!!! Na moją prośbę podała mi nr kontaktowy tego gabinetu i bez zastanawiania zadzwoniłam tam i umówiłam się na wizytę. Skorzystałam i dziś ja również jestem osobą WYGRANĄ!!!! Zachęcam do leczenia metodami niekonwencjonalnymi bo okazuje się, że tylko takie są skuteczne. Pozdrawiam, Powodzenia!!!
robak

Wróć do Inne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości