Planowanie dzieci a borelioza - ANKIETA

Powiększenie rodziny wiedząc, że jest się chorym.

Tak
0
Brak głosów
Nie
7
100%

Razem głosów : 7

Planowanie dzieci a borelioza - ANKIETA

Postprzez kotfryc » Sob Wrz 12, 2009 3:27 pm

Wielu ludzi dopiero po narodzinach dziecka dowiaduje się, że byli chorzy na boreliozę. Czy wiedząc wcześniej, że chorujecie, zdecydowalibyście się na powiększenie rodziny?
Awatar użytkownika
kotfryc
Administrator

Re: Planowanie dzieci a borelioza - ANKIETA

Postprzez aaggaa77 » Śro Paź 21, 2009 11:40 pm

Brak wariantu w ankiecie - nie wiem, wszystko zależy od efektów leczenia i nowych badań/odkryć naukowych. moim zdaniem. Ja bym taki zaznaczyła.
Ale ze skłonno scią na odpowiedź negatywną
(Chciałam miec dzieci a teraz zobaczymy co czas pokaże? Zawsze wyczuwałam intuicyjnie,że będę miała upierdliwa teściową( sprawdziło się- niestety) i nie wiem czemu męczyło mnie przeczucie,że jeszcze nie pora na dziecko bo wydaje mi sie/ czuję,że będzie chore a ja teraz nie mam na to dość siły i energii.Nie starcza jej dla mnie a co dopiero dla dziecka. Może kiedyś?jak podleczę się i przepędzę choć trochę drania krętka . A przede wszystkim jak będę coś więcej wiedziała bo dopiero zaczynam naukę o BB. To może wtedy?
Awatar użytkownika
aaggaa77

Postprzez Krętka » Pią Paź 23, 2009 10:24 am

Gdybym wiedziała, że jestem chora, świadomie NIGDY nie zdecydowałabym się na ciążę.

Aaggoo, wyleczysz się i spełnią się marzenia o macierzyństwie :) Co do upierdliwych teściowych- wystarczy, że odległość między nią a Tobą będzie optymalna ;) Wyliczono, że jest to jakieś 250 km :lol:
Minocyklina 2 x 100 (od 9.X), Tavanic 1 x 500 (od 22.X)
Awatar użytkownika
Krętka

Postprzez kotfryc » Pon Paź 26, 2009 6:17 pm

Krętka napisał(a):Co do upierdliwych teściowych- wystarczy, że odległość między nią a Tobą będzie optymalna ;) Wyliczono, że jest to jakieś 250 km :lol:

A ja mam genialną teściową i żałuję, że nie mieszka bliżej :)
Awatar użytkownika
kotfryc
Administrator

Postprzez Greta » Czw Gru 17, 2009 5:06 am

kotfryc napisał(a):Czy wiedząc wcześniej, że chorujecie, zdecydowalibyście się na powiększenie rodziny?

Nie zdecydowałam się na założenie rodziny, bo wiedziałam, że jestem chora... tylko nie wiedziałam na co :roll:
Toż chorując 20 lat i więcej, nie sposób nie być świadomym tego, że coś jest nie tak, nawet jeśli konowały nie potrafią stwierdzić co, albo wmawiają, że "nico".
Awatar użytkownika
Greta

Postprzez sznureczek » Pon Kwi 16, 2012 10:41 am

jak bym nie widziała jakiś większych szans na wyleczenie to pewnie zaczęłabym starać się o adopcje, a może kiedyś jakbym była zdrowa zdecywałabym się na własne dziecko
sznureczek

Wróć do Dom, rodzina, praca

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości