Czesc Nalewka.
A tak szczerze to roznie. W sumie po ostatniej wizycie u lekarza jestem delikatnie mowiac skołowany. Borelioze mam stwierdzona, ale zastanawia sie czy to ona tak mi dokucza czy byc moze mam jeszcze jakos inna dolegliwosc, zaczal wypytywac o choroby w rodzinie, nowotwory i inne, troche mnie przerazil swoim wywiadem.
Stwierdzil ze mam objawy boreliozy ale problemy z dolegliwosciami przewodu pokarmowego to juz nie jego dziedzina i nie mozna ich "podpiac" pod borelioze. I troche bezradnie rozklada rece - takie odnoslem wrazenie. Poradzil zebym udal sie do gastrologa, zapisalem sie do lekarza z funduszu, bo mam juz dosc placenia za wizyty i badania ale musze czekac 1,5miesiaca.
Zrobilem powtorne badania oraganow wewnatrznych, biegalem znow dwa tygodnie po laboratoriach, wszystko w normie. A wciaz zle sie czuje, miesnie nog, rak, stawy, bole w plecach, w bokach (okloice zeber), te słabosci i brak sil, zachwiania rownowagi i moje oczy zrobily mi sie jakies dziwne, takie smutne. Nie wiem juz sam co o tym myslec, zabilem sobie glowe tym wszystkim i jestem juz zmeczony, znow ciezko mi funkcjonowac, w pracy nie moge sobie poradzic.
Z drugiej strony jestem w kontakcie ze swoim lekarzem rodzinnym i zainteresowal sie moim przypadkiem bo pacjentow z borelioza jeszcze nie mial, powiedzial mi zebym leczyl to co mam zdiagnozowane i nie szukal w sobie kolejnych chorob.
Zakaznik przepisal mi teraz cipronex, tynizadol i duomox - dziennie 8szt antybiotyków plus witaminy i probiotyki. Pan lyka zobaczymy co sie bedzie działo, a moze akurat pomoze

Nie wiem jak moj slaby organizm zniesie taka dawke lekow.
Nie bralem jeszcze tego zestawu bo czekam na wynik ostatniego badania ktore mam odebrac za kilka dni.
Tak to w wielkim skrocie wyglada na dzien dzisiejszy.
Reasumujac mine za chwile rok od kiedy mam problemy zdrowotne, moze zycie przekrecilo sie do gory nogami, z aktywnego 34 letniego faceta zrobil sie 60letni dziadek, wszystkie plany ktore mialem na dzien dzisiejszy sa juz tylko marzeniami nie do realizacji. To juz nie zycie a jedynie wegetacja.
Pozdrawiam wszystkich.