ines108 napisał(a):Ja przeszłam 3 kuracje standardowe w tym miesiąc w szpitalu zakaźnym i g..... Widzisz są różne metody leczenia tę standardową już znasz - są jeszcze mat naturalne, zioła (protokół buchnera) , niestandardowa terapia antybiotykowa (ILADS) - jak nie poczytasz i sam nie zdecydujesz to nikt ci nie doradzi bo zdania są podzielone. Na takich forach skupiają się raczej ludzie którym standard nie pomógł.
Ja leczę się met. ILADS i dopiero po jakiś 11-12 miesiącach leczenia (agresywnego) zaczęło się poprawiać.
Każdy przypadek jest inny jedni leczą się szybko inni trochę wolniej więc nie wpadaj w panikę tylko działaj. Czas ma tu znaczenie - ja choruję od 10 lat i dlatego leczę się tak długo.
Co do biegunek - to przyczyną może być bakteria Clostridium difficile - czoć wydaje się że z nią miało by to bardziej piorunujący przebieg. Może grzyb?
Czytaj czytaj czytaj - jak coś to pisz - postaram się pomóc - choć marna to pomoc bo sama lekarzem nie jestem
topic147.html
topic52.html
ankor napisał(a):Marcin,
Pewnie Cię zmartwię, ale objawy sugerują, że to może być niestety borelia c.d. Na priv wyślę Ci pewnien namiar - sprawdź koniecznie.
pozdrawiam
AN
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości