przez heksa » Śro Wrz 14, 2011 3:39 pm
Kochani jesteśmy po wizycie w Katowicach. Mogę powiedzieć, że jesteśmy zadowoleni, z drobnym wyjątkiem. Problem polega na tym, że mój syn uczy się w liceum we Wrocławiu ( poz domem ). Mieszka w internacie i nie wiem jak będzie z dietą. Wprawdzie moim subiektywym spojrzeniem wydaje mi się, że jest odpowiedzialny, ale nie wiem czy będzie w stanie sobie z tym poradzić. Ale wracając do leczenia ( świeżej boleriozy ) - 4- 6 miesięcy. Po trzech miesiącach badanie CD 57 w Klinice Hemtologii. Trzy antybiotyki. Doktor podzieliła się swoimi doświadczeniami. Wcześniej leczyła 3 miesiące, ale czasem takie leczenie nie wystarczało. Bardzo Was wszystkich proszę o rady wskazówki, przepisy, które mogą przydać się w eliminowaniu grzybicy. Oczywiście w czasie wizyty była o tym mowa, ale każdy dodoatkowy głos będzie dla nas ważny. I jeszcze pytanie dotyczące ilości spożywanych płynów, jakie ilości pijecie dziennie. Wprawdzie wiem, że trzeba pić dużo, by wypłukiwać toksyny, ale jak dużo. Nigdy nie stosowałam diet odchudzających, ale coś mi wpada w ucho od czasu do czasu i zastanawiam się, czy ta dieta przy grzybicy to nie jest ta obecnie bardzo modna dieta Dukana. Nie wiem, być może się mylę. Jeszce jedna prośba, czy w czasie takiej diety obserwowaliście duże spadki wagi? Moje pytanie wynika również stąd, że syn jest tegorocznym maturzystą i sporo czasu poświęca nauce, potrzebuje dużo energii.
Bardzo proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami, za co z góry dziękuję.