Czy bolerka może też powodować arytmie ?

Czyli o tym, jak przebiega nasze leczenie Tutaj możecie spisywać swoje historie

Czy bolerka może też powodować arytmie ?

Postprzez kwazi » Nie Lip 25, 2010 3:02 am

Lecze się pierwszy miesiąc ,mam jersinioze i prawdopodobnie bolerke ,ale chce się dowiedzieć od was czy spotkaliście się już z przypadkiem gdzie ze wszystkich opisanych przez was objawów bolerki dokuczałała komuś także arytmia serca. :?:
kwazi

Re: Czy bolerka może też powodować arytmie ?

Postprzez joa63 » Nie Lip 25, 2010 6:41 pm

Zarówno boreliozie,jak i jesiniozie może występować arytmia serca.U wielu osób leczących choroby odkleszczowe występują różne zaburzenia przewodnictwa ,w tym serca.U mnie blok przedsionkowo-komorowy serca jest najbardziej uciążliwym objawem.
Pozdrawiam.Joa
blo,cpn,jers,myco,prawdopodobnie seronegatywna bb-leczenie nieprzerwanie od stycznia 2010.
Ogólnie znaczna poprawa.
joa63

Postprzez Prezes Fundacji » Nie Lip 25, 2010 10:28 pm

Dorzucę jeszcze bartonellozę- też może powodować różne dziwne zaburzenia rytmu. U mojego syna przeszły te objawy dopiero po 1,5 roku leczenia.
Fundacja BARTEK na Rzecz Osób z Boreliozą i Innymi Chorobami Odkleszczowymi: http://www.fundacja-bartek.pl
Prezes Fundacji

Postprzez joa63 » Wto Lip 27, 2010 8:43 am

Oczywiście,zgadzam się z Panią Prezes.Bartonellę też mam w komplecie.Po pół roku leczenia,w tym 4 miesiącach ukierunkowanych na zwalczenie bartonelli,coś się zaczyna dziać w moim Ekg.Mam tylko nadzieję,że zmiany w moich nerwach to nie trwałe uszkodzenia,a zaburzenia spowodowane przez toksyny bakterii.
Pozdrawiam serdecznie i duuużo zdrówka życzę.
Joa.
blo,cpn,jers,myco,prawdopodobnie seronegatywna bb-leczenie nieprzerwanie od stycznia 2010.
Ogólnie znaczna poprawa.
joa63

Wróć do Co u nas?

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości