Hej Elka.
No to ladnie, Ciebie dziabnal ok. trzy miesiace pozniej niz mnie i zaczelas sie leczyc tez ok. trzy miesiace pozniej niz ja. Tak wiec jak ja zaczne w koncu zdrowiec a mam nadzieje ze tak w koncu sie stanie to bedziesz wiedziala, ze u ciebie tez juz tylko wygladac poprawy i powrotu do zdrowia
No wlasnie ten bol i te watpliwosci czy to wogole dziala na te kretki, czy leczenie jest dobre bo jesli nie widzimy poprawy to zaczynamy sie zastanawiac. Ja tez sie zastanawiam i watpie ale tlumacze sobie, ze jesli juz tyle wytrzymalam a lecze sie od stycznia to co juz mi szkodzi dalej lykac te antybiotyki. Szkoda byloby mi przerwac leczenie bo wiem ze przerywac nie mozna i jest to najgorsze co mozna zrobic. Tyle miesiecy leczenia i co ? Przerwac ? Raczej nie. Napewno jeszcze nei teraz. Polykam jeszcze troche i zobacze jak juz organizm nie bedzie wytrzymywal to dopiero skoncze ale wtedy juz nie bede wracala do leczenia. Wredy bedze wiedzial, ze musze sie pogodzic z tym, ze mnie rwie, ze boli. Trudno bedzie no ale coz. Bo i takie mysli juz mam, ze bede sie z tym meczyc do konca zycia. Tak wiec rozumiem Cie. Ale jesli narazie bierzesz te tabletki to nie mysl o przerwaniu. Poprostu poki wytrzymujesz tzn. Twoj organizm wytrzymuje to lykaj je. Jesli chodzi o zmiane antybiotyku to ja uwazam ze jesli pozniej chcesz wrocic do Unidoxu to jednak nie zmieniaj. Chyba, ze bedziesz chciala zostac juz np. przy Bioracefie. W tym przypadku to ma sens. Jeszcze zalezy na jak dlugo wyjezdzasz nad morze. Jesli tu chodzi o tygodniowy pobyt to moze nie zawracaj sobie glowy. Nie wiem nie znam Cie czy na codzien tez lubisz sie opalac. Jesli tak to zmieniaj lek i sie opalaj. Bo wiem jak to jest. Nie dosc ze czlowiek chory obolaly to jeszcze gdyby ktos zabral mi slonce to juz klapa, juz po mnie. Wiec jesli i Ty lubisz sloneczko to szybko zmien lek i przynajmniej sie zrelaksujesz na sloncu. Jesli chodzi o leczenie to mam taki plan ze jesli do po wakacjach mi sie nic nie zmieni to nie wiem jak i u kogo ale bede chciala sie leczyc domiesniowo. Jednak uwazam ze to bardziej skuteczne leczenie. To tak jak z cala reszta lekow. Jednak w zastrzykach zawsze sa bardziej skuteczne. No ale tak jak pisalam bedziesz miala latwiej bo ja bede Ci przecierala szlak
Czy Ciebie tez bola lokcie tak dziwnie, ze wrecz czuc bolace punkty ? Czy teraz tez tak bola Cie biodra albo jedno biodro ze az w pachwinie i promieniuje na cala noge ?
Dzisiaj jeszcze nie bylo reszty wynikow badan. Tak wiec jutro spisze. W piatek wyjezdzam z corka tez nad nasze morze. Mam nadzieje, ze troche sie poczuje lepiej. Mam taka nadzieje.
Z dolegliwosciami bez zmian (niestety)
Zdrowka zycze.