witam

dokończyłem doksycykline (50 tab 2x1 dziennie ) ta o której pisałem w sierpniu, pod koniec leczenia czyli gdzieś po około 3-4 tyg było całkiem dobrze sporo dolegliwości ustąpiło, odczekałem 2 tyg od zakończenia antybiotyku i powtórzyłem badania elisa, wynik znów wyszedł niepewny a WB wyszedł dodatni, poszedłem do lekarza i powiedział ze to normalne i ze jestem zdrowy. Nie dawało mi to jednak spokoju a pewne dolegliwości zaczęły powracać poszedłem do innego specjalisty który to natomiast stwierdził czynna boreliozę i przypisał mi kolo 300 tab unidoksu 2x2 dziennie, przed rozpoczęciem antybiotykoterapii dla świętego spokoju powtórzyłem badanie elisa i ilość przeciwciał przez te mniej więcej 2 mc od ostatniego badania podniósł się o jakies 10-15% i są już blisko wyniku dodatniego wiec chyba nie wyleczyłem jej za pierwszym razem i mam moi drodzy do was ogromne pytanie od około 2 tyg łykam ten antybiotyk ale cały czas mam dziwne dolegliwości powiedzie czy ktoś z was miał cos takiego ?? bo nie wiem co mam robić czy może szukać czegoś dalej czy może to normalne :
- mam zaczerwienienie po jednej stronie wędzidełka pod napletkiem (to cholerstwo mam już co najmniej 2 mc), i co kilka dni wraca pieczenie po oddawania moczu, (nie wiem czy iść z tym do urologa ??

raz już byłem ale powiedział ze to nic patologicznego a nigdy nie miałem niczego takiego, nigdy nie miałem takich problemów)
- bola mnie pachwiny - wrażenie pieczenie
- boli nie cos tak jakby z lewej strony u podstawy penisa

i to sa takie napadowe bóle dwa radzie dziennie czasem raz na dwa dni
- piszczy, dzwoni mi w uszach od 3 tyg praktycznie non stop
- na dłoniach od zewnętrznej strony dla odmiany pojawiły mi się zaczerwienia wielkości 20-50groszówek i w tych miejscach schodzi z nich skóra a jedno daje sobie rękę uciąć przesuwa się
- i mam wrażenie ze mam cos pod pachami tak jakbym sobie waty pod koszule wepchnął

- jak siedzę w pracy na krzesełku dłuższy czas to piecze, swędzi, drapie mnie skóra na pupie a w zasadzie tak wysoko na udach pod sama pupa

- czasem czuje szczypanie w okolicach odbytu

O innych nie będę pisał bo, znalazłem ze ktoś je gdzieś opisywał wiec o nie jestem spokojny,
Jak pójdę do urologa to pewnie mnie pogoni, już miałem taka sytuacje proszę odpiszcie bo już mam dosyć tego wszystkiego

dziękuję