czy to nawrót choroby?

Czyli o tym, jak przebiega nasze leczenie Tutaj możecie spisywać swoje historie

czy to nawrót choroby?

Postprzez MAŁGOŚKA » Pon Lis 28, 2011 3:11 am

leczenie zakonczyłam w maju b.r.wyniki końcowe wyszły ok tak powiedziała mi magister z laboru do swojego lekarza ktory mnie prowadził juz nie pojechałam.wyjwdłam resztę antybiotyków i leków czułam sie super świetnie nie pojechałam z wiadomych przyczyn kasa się skończyła.pracuję na zmiany nocki też jest to nowe stanowisko i wszystkiego musiałam się uczyć poznawć do czego zmierzam od ok miesiaca czuję się inaczej tzn jesteem rozdrażniona nerwowa bola mnie stawy kolan i skokowe oraz mięśnie mam zawroty oraz zachwiania równowagi bóle glowy jakie badania mam zrobić czy to nawrót choroby czy też zmęczenie jak mam to wszysto potraktować dziękuję i pozdrawiam
MAŁGOŚKA

Re: czy to nawrót choroby?

Postprzez Samboja » Nie Gru 04, 2011 1:14 am

Witam,
Nie jestem ekspertem, ale odpowiem co ja bym zrobiła. Zdaje sobie sprawę, że fundusze są kluczowe. Zajrzałabym na forum eksperckie, może dr pisze o badaniach, które mogłyby zweryfikować nawrót choroby. Może nie są drogie. Badania warto robić, gdy są objawy. Zawsze jest przecież prawdopodobieństwo, że to ponownie choroba, ponieważ nie ma 100% pewności, że jakaś bakteria nie siedzi uśpiona w organizmie a w sytuacji dla niej korzystnej (np. długotrwały stres obciążający organizm) nie zaatakuje. Wydaje mi się, że każdy kto się leczy jest tego świadom. Z drugiej strony sam stres może się różnie objawiać łącznie z bólami mięśniowymi, może więc warto zacząć od odstresowania organizmu (relaksacja, medytacja i inne techniki), a może objawy same przejdą. Ale zawsze warto też pójść do zaufanego lekarza, niekoniecznie zakaźnika, bo może to coś innego.

Powodzenia
Samboja
Samboja

Wróć do Co u nas?

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości