Sam nie wiem co mam o tym myśleć

Czyli o tym, jak przebiega nasze leczenie Tutaj możecie spisywać swoje historie

Re: Sam nie wiem co mam o tym myśleć

Postprzez ines108 » Wto Lis 02, 2010 4:59 pm

Mam 10-letnią borelkę pierwszy test rok temu zawsze miałam odpowiedz w Igm (niby świerze zakażenie) i nigdy w Igg (przeszłe zakażenie) a robiłam tych testów sporo w czasie leczenia u zakaźnika, za to śmiesznie było obserwować jego minę jak za każdym razem po jego "genialnej" kuracji wynik był wyższy i tylko w Igm.
To tylko świadczy o tym ile warte są te wszystkie testy :lol:
Awatar użytkownika
ines108

Postprzez lukasz81 » Wto Lis 02, 2010 5:21 pm

No to już teraz sam nie wiem :(
To mam ostatnie pytanie jak interpretować bolące, kujące, piekące (pod pachami i pod kolanami) węzły które wyskoczyły mi jakieś 3 mc temu ?? czy takie cos jest normalne przy boreliozie ?? lekarze powiedzieli ze nie mam powiększonych węzłów chłonnych – fakt pod palcami nie da się nic wyczuć ale jak podnoszę ręce do góry to widać ze cos wypycha delikatnie skórę i dziewki bogu ostatnio troszkę zmniejszyły się ale ciągle są i bola :(
Pozdrawiam
lukasz81

Postprzez ines108 » Wto Lis 02, 2010 5:35 pm

Rozumiem cię jak leżałam w szpitalu to też mnie bolały pachy i lekarka mnie skutecznie zlewała ,że nie mam powiększonych węzłów i że jak bolą to nic się nie dzieje gorzej by było jakby były wielkie i nie bolały.
Nie muszę chyba dodawać że nie była to moja ulubiona lekarka.
Prawda jest taka że borelioza daje tysiące objawów "od czapy" jakiś dziwnych, nie pasujących do niczego.
Mnie na przykład bardzo bolały przez 2 miesiące płatki uszu i później przeszło i już nigdy się nie odzywało, a pęcherz boli mnie co chwilę, bóle nóg i bóle rozsiane mam niemal ciągle i co jakiś czas się taki dziwny "kwiatek" pojawia np. koszmarny ból głowy (też po 1,5 miesiąca mi przeszedł).
Uczy pokory to choróbsko
Awatar użytkownika
ines108

Poprzednia

Wróć do Co u nas?

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości