Dzieki Ibipatria, ale ja ledwie chodze i nawet myslenie mnie meczy, a o umyciu okien czy robieniu porzadkow nie ma mowy.

Wszystko mnie boli ! Kazda czastka ciala ! Nie mialam sily zeby zrobic sobie cos do jedzenia, zjadlam wiec pomidora, bo szczerze mowiac nawet jesc mi sie nie chce ! Staram sie bardzo myslec pozytywnie ale nie daje rady jesli tak sie czuje. Zawsze bylo tak, ze rano bylo najgorzej, pozniej pod wieczor sie troche rozkrecalam ale dzis to juz makabra. Nawet wieczorem ledwie ciagne nogi za soba.
Dzieki Ci kochana ze sie odzywasz i pomagasz, fakt troche naprawde to pomaga. Sama swiadomosc, ze ktos rozumie, ale naprawde czuje sie tragicznie. Myslalam, ze te herksy beda jeszcze, ale coraz slabsze tak jak bylo ostatnio. Ale to co jest od paru dni to zalamka. Jeszcze tak zle chyba nie bylo. Wiec jestem totalnie zdolowana, bo zamiast lepiej teraz jest najgorzej.
Boje sie, ze jutro bedzie tak samo i pojutrze itd. To chyba nie jest normalne, ze po tylu miesiacach leczenia jest az tak zle.
Calusy.

*