Wątek Ibipatrii

Czyli o tym, jak przebiega nasze leczenie Tutaj możecie spisywać swoje historie

Re: Wątek Ibipatrii

Postprzez uruz2 » Sob Cze 05, 2010 8:20 pm

Na bolący kark nic nie pomaga. Trochę ulgi daje nimesil. Ból utrzymuje się ok. 10 dni. Czasem dłużej, czasem krócej... ;)

Herxujesz...
uruz2

Postprzez ibipatria » Sob Cze 05, 2010 10:28 pm

to mój drugi herx....pierwszy złożył mnie do łóżka - jak grypa....
ten jest łagodny jak narazie - bóle głowy, karku, zmęczenie etc.
podobno kolejne herxy przechodzą łagodniej.
i cały czas ten gorzki, metaliczny smak w ustach - xori i tini, łech...
Awatar użytkownika
ibipatria

Postprzez dani » Nie Cze 06, 2010 11:05 pm

Witam,
Na kark faktycznie prawie nic nie pomaga. Ulge przynosil mi trosze Fastum. Tak czy inaczej musisz poprostu smarowac czyms przeciw zapalnym. Niewielka ale zawsze ulga. Chociaz nieraz mialam tak, ze nie moglam glowa ruszyc i nawet jak nie ruszalam to bolalo. U mnie nie bylo reguly, ze pierwszy herks najgorszy i ze co dw tygodnie. Na poczatku byly co dwa trzy dni, pozniej byly gorsze, a ostatnio dopiero bylo co dwa tygodnie i faktycznie czulam sie tragicznie. Ale tak jak ci napisala Lula Lu ze u kazdego moze byc inaczej.
Pozdrawiam i pisz jak sie czujesz.
dani

Postprzez zgoorek » Nie Cze 06, 2010 11:32 pm

http://borelioza.gazetka.eu/dziennik/in ... 5b40c9999e
Tam opisałam alternatywę Ketonalu, która mnie pomaga. Ziołowe, pomaga zaskakująco. Do teraz mnie to dziwi. Niestety, bez żadnej gwarancji, że Tobie pomoże.
Awatar użytkownika
zgoorek

Miejscowość: Mazowsze

Postprzez dani » Pon Cze 07, 2010 12:09 am

Do zgoorek, To mialas szczescie, ze w RTG wyszlo Ci to wszystko :lol:
A jesli chodzi jeszcze o stan naszych kregoslupow to oczywiscie nie wszystkie dolegliwosci sa spowodowane borelioza ale...wiekszosc. Przeciez te kretki jednak uszkadzaja stawy, wiec...ale to tylko tak na marginesie.
Jesli chodzi o Ketonal to Ok. tez dobry. O innych masciach nie bede dyskutowala, kazdy smaruje sie tym co mu pomaga.
dani

Postprzez ibipatria » Pon Cze 07, 2010 11:18 am

wczoraj koszmarny ból stawów w kolanach, który przyszedł wieczorem a rano jak młody bóg:D
dzisiaj nawet nieźle się czuje....ale zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzień...
a czy wy schudliście podczas choroby?
Awatar użytkownika
ibipatria

Postprzez dani » Pon Cze 07, 2010 11:39 am

...Ja przytylam, niestety. Ale o tym pisalam ostatnio w swoim watku.
A co do boli to tak to nieraz wyglada, jednego dnia fatalnie i cos tam boli konkretnie, a drugiego dnia nic...sladu po tym nie ma. Ja tak mialam nieraz z karkiem. Nieraz bolal kilka dni i powoli wracalo do normy a nieraz w ciagu nocy calkiem przechodzilo.
dani

Postprzez ibipatria » Wto Cze 08, 2010 4:02 pm

i ja przytyć bym chciała, bo ludzie mówią że wygladam nie dobrze, za chudo........a tu brak apetytu...
jak przytyć przy tej diecie?

dzisiaj ból głowy, znów napieprza w częsci potylicznej......co dwa trzy dni ból głowy który kończy się wzięciem pastyki przweciwbólowej, też tak macie?
Awatar użytkownika
ibipatria

Postprzez dani » Wto Cze 08, 2010 11:22 pm

Hej Ibipatria,
mnie tez bolala glowa i to bardzo, bardzo...ale juz teraz od miesiaca spokoj. Moze dlatego, ze ogolnie od okolo miesiaca mi sie cos ruszylo z leczeniem i jest lepiej. Ja tez lykalam tabletki przeciw bolowe bo juz nie wytrzymywalam. Ale pociez sie, ze to przejdzie.
Co do Twojej wagi i wzrostu to ja z kolei przy tej samej wadze i wzroscie jestem...gruba. Moze poprostu jestesmy "innej kosci" jak to mowila moja babcia :P
dani

Postprzez ibipatria » Śro Cze 09, 2010 10:42 am

dani,
no ja do filigranowych nie należe, kawał kobity ze mnie ale kości wyłaża - szczegolnie na klatce piersiowej.
a dzisiaj czuje sie dobrze, nawet temperatura spadła mi do 37 stopni,ale dzień długi i jeszcze moze przyniesie jakąs niespodziankę....oby nie...
cmoki
Awatar użytkownika
ibipatria

PoprzedniaNastępna

Wróć do Co u nas?

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości