Zabrze i hotele

Zabrze i hotele

Postprzez kotfryc » Pią Wrz 11, 2009 1:37 pm

Dziś o 10 wylądowałem w Zabrzu.
Wcześniej zarezerwowałem sobie "tani" hotel, ale jak taksowkarz uslyszal gdzie ma mnie zabrac, to powiedzial ze zawiezie mnie tam na moja wlasną odpowiedzialnosc :shock: i ze tam ludzie normalni nie mieszkaja :?
Wjechalismy i faktycznie dzielnica straszyla swoim wygladem zaraz po wjezdzie. A im dalej tym gorzej...
Jak zajechaliśmy pod hotel się poddałem i poprosiłem żeby mnie zawiózł w jakieś inne miejsce...
(wcześniej jak szukałem informacji w internecie odnośnie noclegów w Zabrzu to nic nie znalazłem - Zabrze jedna wielka dziura...)
No i wywiózł mnie
Gościniec Ślązak
41-800 Zabrze
ul Wolności 63

Nocleg od osoby 50 zł, pokoje trochę jak z czasów komuny (fotel z wypaloną dziurą od papierosa), ale za to własna i w miarę schludna łazienka, nie śmierdzi. Dostęp do kafejki internetowej z przedpotopowym sprzętem i miła atmosfera.
Nawet mi zrobili kawę jak poprosiłem :)
Także jeśli ktoś by się do Zabrza wybierał i był zmuszony prznocować tak jak ja teraz to polecam :D
Borelioza to beznadziejne choróbsko na którym zarabiają firmy transportowe hotele, taksókarze i cała reszta ;),,,
Awatar użytkownika
kotfryc
Administrator

Re: Zabrze i hotele

Postprzez Greta » Sob Wrz 12, 2009 4:11 am

No to niezłe masz ostatnio szczęście do przygód ;)
Awatar użytkownika
Greta

Re: Zabrze i hotele

Postprzez kotfryc » Sob Wrz 12, 2009 2:49 pm

Doba hotelowa skończyła się o 12 a ja mam o 18 wyjazd :/
Byłem odebrać leki i siedzę teraz w jakiejś kafejce internetowej... ugh... ledwo co strony wczytuje ... a ja narzekałem na mój komputer który czasem czknął...
Awatar użytkownika
kotfryc
Administrator

Wróć do Pogaduchy niekoniecznie na temat

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości